Autor Wątek: Błąd podczas instalacji  (Przeczytany 328 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline RaydenTopic starter

• Narybek
  • *
Błąd podczas instalacji
« dnia: Styczeń 17, 2012, 22:46:07 pm »
Po tylu latach użytkowania programu pierwszy raz w życiu pojawił się problem którego nie potrafię ogarnąć... Otóż po długich latach użytkowania windowsa 2003 server przerzuciłem się z wielu powodów na windows 7 wersji ultimate. I obojętnie jaką wersje instalacyjną ściągnę ze strony lub czy wybiorę wersje stabilną czy beta mam ten sam komunikat o błędzie otworzenia pliku do zapisu: C:\ProgramFiles\K2T\WTW\Docs\repo.xml

Mam dwa konta standardowe z którego korzystam i administratora więc nawet z standardowego konta próbowałem otworzyć plik instalacyjny z prawami administratora i dalej to sam :/

Offline RaydenTopic starter

• Narybek
  • *
Błąd podczas instalacji
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 19, 2012, 07:27:52 am »
dobra wygłupiłem się.... chyba zbyt bardzo się przyzwyczaiłem do tego jak to jest rozwiązane w linuksie :D bo tam z zwykłego konta usera można po wpisaniu hasła admina można dostać jego prawa tutaj mimo że jest taka opcja nie daje tego samego :) po zalogowaniu się na konto admina pod windowsem już instalacja poszła [; no cóż nie zawsze coś za co się płaci dużą kasę i stoi za tym wielka korporacja musi być dobre :D

Tags: